Viewcare er Danmarks førende virksomhed inden for telesundhed

Siden 2010 har vi leveret infrastruktur og implementeringstjenester, som sætter kommuner og regioner i stand til at virtualisere sundheds- og socialydelser til borgere og patienter i egne hjem.

Implementor er Viewcares mangeårige erfaring samlet i et koncept, der sikrer succesfuld implementering og genvinstrealisering.

hospital præhospital kommune

HOSPITAL

Med virtuelle løsninger fra Viewcare har flere danske regioner udlagt patienter til behandling i eget hjem og behandlet ambulante patienter over nettet.

Læs mere

PRÆHOSPITAL

Med hjælp fra live streaming og konferencer fra ambulancer og førstehjælpere kan behandling igangsættes hurtigere, og patienter kan afsluttes på stedet.

Læs mere

KOMMUNE

Viewcare hjælper kommuner med at virtualisere ydelser i såvel social- som sundhedsområdet. Alene i 2016 omlagde danske kommuner mere end 300.000 ydelser med hjælp fra Viewcare.

Læs mere

Viewcares kompetenceplatform sætter behandlere i stand til at levere ydelser over nettet ved brug af standard smartphones, tablets og pc’er – hvor som helst og når som helst.

Platformen inkluderer virtuelle venteværelser, kompetencesøgning, 2- og flerpartssamtaler, om- og viderestilling, booking, opfølgning og meget mere.

Viewcares implementeringsteam hjælper kunderne trygt i havn med gennemprøvede forandrings- og forankringsværktøjer. Vi arbejder med udtalt respekt for behandlernes faglighed, borgernes kvalitetsoplevelser og den samlede økonomi.

Vi er stolte af vore kunder og deres resultater

Top