Viewcares kompetenceplatform

Virtualiserede ydelser leveret over nettet ved brug af standard smartphones, tablets og pc’er – hvor som helst og når som helst.

Platformen inkluderer virtuelle venteværelser, kompetencesøgning, 2- og flerparts samtaler, om- og viderestilling, booking, opfølgning og meget mere.

Viewcare implementeringsteam hjælper kunderne trygt i havn med gennemprøvede forandrings- og forankringsværktøjer med udtalt respekt for behandlernes faglighed, borgernes kvalitetsoplevelser og den samlede økonomi.

teknologi

Læs her på siden mere om Viewcare’s teknologi.

Se videoen længere nede om den brugervenlige oplevelse der er i Viewcare’s teknologi.

PLATFORM

Kompetanceplatformen er en integreret applikationsplatform, som tilbyder 2- og flerparts videosamtaler, telefonsamtaler til vagttelefoner, virtuelle venteværelser, køhåndtering, bookingfunktion, gruppeaftaler, notifikation, spørgeskemaundersøgelser og meget mere.

App's

Viewcares dedikerede apps til henholdsvis behandlere og borgere kører på smartphones, tablets og pc. Apps hentes direkte i Apple iTunes eller Google Play eller distribueres via kundes egne systemer.

NETVÆRK

En af (mange) forudsætninger for succesfuld implementering er et ordentligt netværk. Viewcares netværksløsning er helt mobil, og vore netværksrouter kan sammenlægge båndbredde fra op til 6 forskellige og samtidige SIM-kort.

OPENTELE

Viewcares platform til klinisk monitorering af borgere og patienter i eget hjem er baseret på OpenTele. Med selvstændige eller integrerede apps på iOS og android devices samles kliniske data fra en bred vifte af klinisk måleudstyr og præsenteres til behandlere via en webportal.

Se videoen om Viewcare's brugervenlige teknologi

Top